Blogijumppaa

Pyöräillessäni ruosteisella polkupyörällä kuoppaista hiekkatietä, listasin mielessäni asioita, joita haluaisin blogin välityksellä jakaa ja pohtia ääneen. Viime vuosina blogipakkiin on kertynyt asioita, joista riittää ammennettavaa. Opiskelen harrastusmielessä ja täysin tosissani kulttuurihistoriaa, jonka piiriin imeytyy käytännössä kaikki eletty elämä. Ja kun muistini ei ole vahvimpia puoliani, blogissa pohdittuihin asioihin tulee varmasti palattua myöhemminkin.

Tässä blogissa on lupa pellastaa (= penkoa, metelöidä, heitellä ajatuksia ilmaan) ja pohtia kysymyksiä, joihin ei välttämättä löydy vastauksia. Aina löytyy kuitenkin merkityksellisiä asioita, joille meillä kaikilla on omat selityksemme. Tässä blogissa kerron itselleni merkityksellisistä ilmiöistä ja ihmisistä.

Kuoppainen on se tie, joka johtaa kotiin. Tarkoitus onkin harjoitella, kuinka pysyä poissa ojista, olla rikkomatta pyöriä kuoppiin ja ehtiä perille ennen pimeää. Tänään alkoi uusi viikko ja Hoppalo – historian, kulttuurin ja elämän pohtimo.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: