Opettajan merkitys

Ohessa tekemäni lyhyt henkilökuva opettajastani Leena Valkeudesta. Leena on opettajistani varmasti merkittävin, sillä hän avasi silmäni taiteen ja kulttuurin maailmaan jo ollessani ala-asteella. Muistan vieläkin, kuinka Leena ojensi meille neljäs- ja viidesluokkalaisille videokameran tokaisten “Kuvatkaa vapaasti, kunhan ette riko kameraa!” Leena Valkeuden pihapiirissä pyörin ensimmäisen kerran videokameran kanssa jo siis yli 20 vuotta sitten.

Ihmisten, heidän henkilökohtaisten kokemusten ja elämän dokumentointi on työtä, jota toivon tekeväni jatkossakin. Uusien ympyröiden piirtäminen on hyvä aloittaa ihmisestä, josta kutsumus elokuvan tekoon sai aikanaan alkunsa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: